O ROUTEX-u

O ROUTEX-u

Gde god da se nalazite u Evropi, kartica za gorivo sa ROUTEX funkcijom predstavlja vaš ključ za bezgotovinsku nabavku kvalitetnog goriva, maziva i drugih proizvoda i usluga u drumskom saobraćaju. ROUTEX je međunarodna mreža udruženih kompanija ARAL, BP, Circle K Europe, Eni i OMV, što je čini jednom od najvećih mreža za snabdevanje gorivom u Evropi. 

Vaša kartica za gorivo koja nosi ROUTEX marku, obezbeđuje pristup za oko 20.000 lokacija u 32 zemalja, gde spada i 7.000 mesta na kojima se opslužuju kamioni i autobusi. ROUTEX kartice za gorivo prihvata većina službi za naplatu putarina širom Evrope, gde spadaju i službe za elektronsku naplatu putarine. Vaš izdavalac kartice za gorivo vas može podrobnije uputiti u to kako da iskoristite ovu odličnu ponudu.

Vaša ROUTEX kartica za gorivo omogućava vam da ostanete u pokretu čak i kada se nađete u neprijatnoj situaciji da vam se vozilo pokvari, tako što omogućava da dobijete profesionalni servis za kamione i autobuse bilo gde u Evropi. Ma gde da se krećete po Evropi, benzinske pumpe ili serviseri koji prihvataju vašu ROUTEX karticu za gorivo biće uvek u vašoj blizini. 

Routex za kamione

ROUTEX mreža za KAMIONE obuhvata strateški locirana mesta duž svih važnijih putnih koridora u Evropi.

Ova mesta nude servis i objekte kakvi su potrebni za međunarodne transportere i teška teretna vozila: dizel visokog kvaliteta i dizel za kamione, ukoliko su raspoloživi, AdBlue tečnost i naravno, pumpe velike brzine koje vaša vozila pune u kratkom roku. Na mnogim mestima se nalaze posebne trake za kamione, kao i zgrade i javni objekti namenjeni vozačima (što se ne može naći na mestima gde nema osoblja).

Naravno, sve ROUTEX lokacije za KAMIONE pružaju potpuno bezbedne opcije preko interneta, koje su standardno raspoložive na 100% mesta u mreži koja prihvata ROUTEX kartice.

Preko 1.700 ROUTEX lokacija za KAMIONE u 29 evropskih zemalja već sada prihvataju vašu opciju. Uz pomoč opcije za odabir rute za kamione na pronalazaču lokacija za ROUTEX, pronađite mesta duž omiljenih pravaca. 

Drumske takse, putarine i usluge

Većina drumskih taksi u Evropi mogu se platiti uz pomoć ROUTEX kartice za gorivo: registrujte se preko svog naloga za karticu za gorivo da dobijete pripejd personalizovani elektronski uređaj (OBU uređaj) ili pripejd OBU uređaj za uzimanje goriva na jednostavan način, prikazivanjem ROUTEX kartice za gorivo. Vinjete EUROVIGNETTES se takođe mogu kupiti putem interneta ili na samouslužnim terminalima.

ROUTEX kartice se prihvataju na naplatnim rampama većine značajnijih tunela i mostova u Evropi. Ukoliko želite da saznate za koje takse, putarine ili usluge se prihvata vasa ROUTEX kartica za gorivo, posetite naš pronalazač lokacija (Site Finder), isplanirajte pravac ili odaberite zemlju i tip vozila i usluge i prikazaće se sva mesta u odabranoj zemlji ili na odabranom pravcu, na kojima se ova kartica prihvata.

printPrint