Statoil Fuel & Retail menja ime u Circle K

09/25/2015

22. septembra je najavljeno da će Statoil Fuel & Retail i Statoil servisne stanice promeniti ime u Circle K.

Statoil Fuel & Retail kanadska sestrinska kompanija, Alimentation Couche-Tard Inc. (“Couche-Tard”), je objavila da konsoliduje svoj portfolio maloprodajnih brenova uključujući Mac’s®, Circle K® i Kangaroo Express®, Statoil®, pod jednom zastavom: Circle K.

Circle K je najveci internacionalni Couche-Tard brend koji danas možemo videti na više hiljada benzinskih stanica i prodajnih mesta u 14 zemalja širom sveta. Unapređen Circle K će ostaviti bolji utisak kod kupaca.

Promena naziva neće upticati na ugovore sklopljene sa Statoil Fuel & Retail klijentima, partnerima ili dobavljačima. Takođe, promena ne utiče ni na INGO mrežu automata u Švedskoj i Danskoj.

Statoil Fuel & Retail posluje u okviru Statoil benzinskih i servisnih stanica na teritoriji osam evropskih zemalja. Naziv će se menjati postepeno, počevši od  Norveške i Švedske tokom maja 2016. Proces promene naziva bi trebalo da traje tri do četiri godine..

Za dodatne informacije posetite Couche-Tard’s FAQ (dostupna je verzija samo na engleskom jeziku), ili kontaktirajte Statoil Customer service.

 

printPrint