ROUTEX raste svoju istočnoevropski mrežu

01/19/2018

ROUTEX kartice prihvataju se sada na 191 benzinskoj stanici u evropskom delu Rusije.

BP je potpisao sporazum sa Rosneftom – strateškim partnerom BP i najvećom naftnom kompanijom u Rusiji – o prihvatanju internacionalnih ROUTEX kartica za gorivo na određenim benzinskim stanicama, pod brendovima BP, Rosneft i TNK u Rusiji. Zajedno sa 32 benzinske stanice STATOIL, koje već prihvataju internacionalne ROUTEX kartice za gorivo, ovo predstavlja povoljnu mrežu za klijente ROUTEX udruženja, čije su članice BP, Circle K, eni i OMV.

Mreža benzinskih stanica sa prijemom ROUTEX kartica u Rusiji biće proširena u narednim nedeljama sa još 500 i više benzinskih stanica u okviru četiri gore pomenuta brenda. Sve benzinske stanice u Rusiji, koje prihvataju ROUTEX katice su jasno obeležene dobro poznatom oznakom ROUTEX.

 

Istovremeno sa otvaranjem ka Istoku, stvara se atraktivnija mreža koja omogućava svim ROUTEX klijentima, koji putuju po Evropi da izvrše sigurne transakcije za kupovinu goriva i da koriste kvalitetne benzinske stanice i garantovano kvalitetno gorivo od Lisabona do Moskve i dalje. Ponuda je namenjena transportnim i autobuskim internacionalnim kompanijama, koje putuju u Rusiju u poslovne svrhe.

printPrint