ROUTEX Korisnicima nudimo DarsGo u Sloveniji

02/15/2018

Novi sistem plaćanja putarine u Sloveniji – povežite račun Vašeg vozila sa Vašom “ROUTEX” karticom i pokupite Vašu novu DarsGo jedinicu, na 19 OMV benzinskih stanica u Sloveniji.

Počev od 1. aprila 2018., u Sloveniji se uvodi novi elektronski sistem plaćanja putarine, "DarsGo". Sva teška vozila (preko 3.5 tona PGW) moraju imati instaliranu novu specifičnu jedinicu nazvanu "DarsGo unit". To znači da se sva vozila moraju (re-)registrovati za novi elektronski sistem plaćanja putarine.

Jednostavan proces registracije, koji štedi puno vremena, dopušta korisnicima ROUTEX-a koji putuju kroz Sloveniju, da onlajn registruju svoju kompaniju i vozila na DarsGo website.

DarsGo sajt nudi mogućnost da se jednostavno postavi na sajt potrebna dokumentacija vozila. Nakon uspešne onlajn registracije i postavljanja dokumentacije, DarsGo jedinica se može podići sa jedne od 19 OMV benzinskih pumpi u Sloveniji.  Možete koristiti Vašu "ROUTEX" karticu, bilo za avansno plaćanje (pre-pay), bilo za odloženo plaćanje (post-pay). Administrativna taksa od 10 evra po DarsGo jedinici naplaćuje direktno Dars i može se platiti Vašom "ROUTEX" karticom.  Dovoljno je da povežete  Vašu "ROUTEX" karticu sa računom Vašeg vozila za odloženo plaćanje (post-payment), čak i pre stupanja na snagu odluke, to jest 1. aprila 2018.

Kliknite na ovaj link da biste dobili vašu DarsGo jedinicu u 5 jednostavnih koraka, dok ceo proces imate pod kontrolom!

Nađite najbolje lociranu lokaciju na vašem putu kroz Sloveniju, na ROUTEX-ovom potraživaču Sitefinder.

Ili, jednostavno skinite ovde, , u Excel-formatu, koordinate OMV benzinskih stanica gde biste mogli da preuzmete Vašu DarsGo jedinicu.

Pronađite detalje koje nudi izdavač Vaše ROUTEX kartice:

BP     Circle K     eni     OMV

printPrint