OMV

Cu o reţea de peste 2.000 de staţii de alimentare, inclusiv 300 de staţii optimizate pentru accesul camioanelor şi special proiectate pentru a răspunde nevoilor transportatorilor, OMV oferă mobilitate tuturor celor care călătoresc în regiunea Dunării. Staţiile OMV sunt poziţionate strategic pe principalele rute de transport din Europa Centrală. Acestea au evoluat în centre multifuncţionale de servicii inovatoare, oferind produse şi servicii rutiere de înaltă calitate: carburanții OMV îndeplinesc chiar și cele mai exigente standarde ale clienţilor aflaţi în căutarea calităţii. Carburații OMV garantează performanţe de top şi protejează motoarele şi mediul. OMV BIXXOL este noua generaţie de uleiuri de motor premium OMV pentru autoturisme şi motociclete: excelentele sale proprietăţi de lubrifiere asigură o protecţie completă a motorului şi reduc consumul de combustibil.

Restaurantele VIVA reprezintă locul perfect de relaxare de-a lungul drumului. Le găsiți în aproximativ 1.000 de staţii de alimentare OMV, unde beneficiați de cafea de la cultivatori de cea mai bună calitate, sandwich-uri proaspete, gustări calde şi gustoase, precum şi o gamă de 1.500 de produse deplin adaptate nevoilor clienţilor în mişcare.

Cardul OMV cu funcţie ROUTEX este cardul internaţional de carburant și servicii pentru flote comerciale. Prin intermediul cardului OMV, achitați fără numerar taxe de autostradă şi tunel, servicii de depanare, etc. astfel reducând eforturile administrative şi oferind o transparenţă deplină asupra tuturor tranzacţiilor.

OMV Homepage

printPrint